Client: The Forge, Jean-Michel Massey
Location: Leswin Place, Stoke Newington, London
Completed: spring 2017
Team: Michel Schranz
Contractor: TAOC, Art Maziarz
Lighting: Artemide
Images: The Forge

The Forge

The Forge is a photography agency specialising in reproduction and art direction. A tall, light flood studio connected to a lower, darker space needed to be separated for frequent photo shoots; we designed a double glazed partition to retain sound but lend light into the darker space when no shoots take place. Whilst providing a fully functional photo studio the Retouch Suite offers a warmer feel with wooden floors, lower ceilings and meeting room.
As with most of our projects The Forge consisted of a close collaboration between client and ourselves to obtain the best possible work place.